MENÜ
                          Shiatsu - Az érintés művészete   ... az ismeretlen utáni vágy nem más, mint a szeretet. Nem juthatsz az ismeretlen nyomába anélkül, hogy kapcsolatba ne lépnél másokkal. Sohasem találhatod meg a valóságot, Istent, vagy amilyen néven nevezed, ha elhatárolod magad másoktól. Az ismeretlen csak a kapcsolatokban található meg, akkor, amikor az ember az emberrel kapcsolatba lép. (Jiddu Krishnamurti)

A shiatsu kezelés ára alkalmanként 6000 Ft.

A Pilisszentkereszti Tündérkert Közösség és a Kvantumklub http://www.kvantumklub.hu/ tagjainak, Fénykörösöknek, valamint a Mag Vagy www.magvagy.hu hírleveleit olvasóknak 33,33 %-os kedvezménnyel, 4000 Ft.

Ebben az esetben, további kedvezmények már nem vehetők igénybe.

 

A shiatsu masszázs általában 70 percet vesz igénybe, melynek során a test háti illetve hasi oldalának, a végtagoknak és a fejnek a kezelése történik meg. A shiatsu alapkezelés, a kenbiki illetve a meridiánkezelés tartozik ide.

Az alapkezelés során a tűz és a víz elemek harmonizációjára kerül sor. Ez a kezelés egyfajta betekintést nyújt a shiatsu világába.

A kenbiki speciális ringató, nyújtó technikái révén biztosítja az ellazulást, ugyanakkor felfrissít. Kifejezetten ajánlott nagyon pörgő, stresszes életvitelt folytatóknak, de bárkinek, aki megnyugvásra, ellazulásra vágyik.

A szervezet pillanatnyi igényeire szabott meridiánkezelés a test által jelzett energiablokkokat szabadítja fel, és az energiát oda vezeti, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az életenergia a kezelés hatására újra mozgásba lendül, kellemes közérzetet biztosítva. Míg a masszázsok hatása általában a kezelés napján tart, addig a shiatsu kellemes hatása két kezelés közötti időszakban is érvényesül. Huzamos ideje fennálló diszharmónikus állapotok (az öt elem egyensúlyának eltolódása) is rendeződnek

Ha a shiatsut heti rendszerességgel veszi igénybe, a kezelések kedvezményesen 5000 Ft-ba kerülnek alkalmanként.

Amennyiben  ismerőse az Ön ajánlásával jelentkezik be, az Ön következő shiatsuja 4000 Ft.

Az első kezelés 3000 Ft. Ismerkedjen meg a shiatsu világával, az áramló energiával!

 

Csakra-harmonizációval egybekapcsolt kezelés:

A shiatsu kezelést követően a fő csakrák megtisztítása, és a nekik megfelelő vibrációval való feltöltése történik, mely 15-20 percet vesz igénybe.

A harmonizációnak a shiatsu kezelésen felül nincs megszabott ára.

 

Fájdalomcsillapítás, speciáis fájdalomcsillapító pontokkal ("gyorssegély" akupresszúrával) mintegy 10 perc. Tanulja meg, hogy mindig kéznél legyen a kellemetlen mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapítója! Segítsen gyorsan és egyszerűen szeretteinek!

 

Asztali nézet